Σίγμα Plus - Sigma Plus - Σύστημα Σχολικών Επιτροπών και Σχολικών Κοινοτήτων

Powered by

Σεμινάριο “Σίγμα Plus” 2016


sigmaplus seminar 2016 2Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης Σχολικών Επιτροπών του “Σίγμα Plus” που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2016.

Στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Χανίων, έλαβαν μέρος μέλη και διαχειριστές των Σχολικών Επιτροπών που έχουν υιοθετήσει ή πρόκειται να υιοθετήσουν το “Σίγμα Plus”.

 

Παρουσιάστηκαν οι νέες δυνατότητες και τα εργαλεία που πρόσφατα προστέθηκαν στο “Σίγμα Plus” και οι παρευρισκόμενοι εκπαιδεύτηκαν στη χρήση τους.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν ειδικές συνεδρίες συζήτησης που αφορούσαν τα κοινά προβλήματα / θέματα των Σχολικών Επιτροπών & Κοινοτήτων. Από τις συζητήσεις προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα τόσο για τους παρευρισκόμενους, όσο και για την Ομάδα Υποστήριξης του “Σίγμα Plus”. Πολλές από τις προτάσεις των εκπροσώπων των Σχολικών Επιτροπών και Κοινοτήτων θα ενσωματωθούν άμεσα στο σύστημα “Σίγμα Plus”.

Για την επιτυχή διεξαγωγή της διημερίδας, ευχαριστούμε θερμά όλες τις Σχολικές Επιτροπές που συμμετείχαν και με τις προτάσεις τους κάνουν το "Σίγμα Plus" ακόμα καλύτερο.

 

sigmaplus seminar 2016 1 sigmaplus seminar 2016 3 sigmaplus seminar 2016 4 sigmaplus seminar 2016 5 1

Twitter Vimeo Facebook

Powered by   IMMKO